Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ISO-point

Personeel voor vakgebieden kwaliteit, veiligheid, arbo, milieu

Contact

Geef je carriere een boost! Ga aan de slag als Accountmanager bij ISO-point

vacature

ISO-point is ook actief in de foodbranche

ontdek meer

ISO-point is actief in vele branches

ontdek welke

Contact

Reeweg 146
3343 AP  Hendrik-Ido-Ambacht

078-3031680
info@iso-point.nl
www.iso-point.nl

Volg ons..

Voor het laatste nieuws en nieuwste vacatures

 @ISOpoint
 Werken in QHSE
 ISO-point
Top vacatures

Kwaliteitsmanager
regio: Westland
niveau: HBO + niveau
vacaturenummer: ECEL00493

HVK'er
regio: Randstad
niveau: HBO
Vacaturenummer: ECEL00645

QHSE medewerker
regio: Noord- Midden Nederland
niveau: HBO
vacaturenummer: ECHH00443

Maak kennis met... Jason Megens

Jason is werkzaam als accountmanager bij ISO-point. Benieuwd naar zijn ervaringen?

Word jij onze nieuwe collega?

Onze zusterorganisatie ECO-job, hét specialistische bemiddelingsbureau voor vacatures en personeel in de milieusector, is op zoek naar een Accountmanager / Adviseur (32-40 uur). Bekijk de vacature

Payroll-Collectief

Payroll-Collectief, zusterorganisatie van ISO-point, houdt je graag wekelijks op de hoogte van alle veranderingen in de branche. Volg Payroll-Collectief via LinkedIn, Twitter of de website en blijf zo op de hoogte van de laatste updates.

 
Nieuwsbrief ISO-point maart 2016

Verzekeraars: 'Bedrijven zijn veiliger'

Onderzoek - Nederlandse bedrijven en instellingen zijn in de afgelopen drie jaar veiliger geworden. Dat vindt het merendeel van risicodeskundigen (58 procent) die in de verzekeringsbranche actief zijn en aan een enquête van het Verbond van Verzekeraars hebben deelgenomen.

Met name risicodeskundigen in de branches Agrarisch en Motor vinden dat de bedrijven en instellingen die zij in de boeken hebben staan, meer oog hebben voor risico’s en meer gebruik maken van (brand)veilige materialen. Daarnaast zouden deze bedrijven zich meer zorgen maken over de continuïteit van de onderneming en zouden er betere inspecties en controles plaatsvinden.

Aan het werk met... Alexandra Lingen

“Motiveren en stimuleren zijn mijn drijfveren”       
Alexandra Lingen begon in 1996 haar loopbaan als kwaliteitsdeskundige in een tijd dat QHSE bij veel organisaties nog in de kinderschoenen stond. De afgelopen decennia zag zij hoe het werkveld een enorme groei doormaakte. 

Sinds november 2015 is Lingen, na bemiddeling via ISO-point, werkzaam als KAM-adviseur Kwaliteit bij afvalverwerker Cyclus NV in Moordrecht. Benieuwd naar haar ervaringen?

'Defibrillator onbetrouwbaar door slecht onderhoud'

Bedrijfshulpverlening - Het komt regelmatig voor dat hartdefibrillators (aed's) niet werken omdat ze slecht zijn onderhouden. Daarvoor waarschuwen leveranciers van de apparaten. "Vaak werkten de elektroden niet of waren de batterijen leeg", stelt fabrikant Medisol in het AD.

Volgens de leveranciers hangen eigenaren de aed's wel op in hun pand, maar kijken ze er daarna niet meer naar om. Medisol hield een jaar geleden een actie onder hun klanten om de apparaten gratis te laten testen. Toen bleek al dat de helft van de geteste aed's niet goed werkte. Het slechte onderhoud kan er voor zorgen dat slachtoffers niet snel genoeg geholpen kunnen worden.

Schrijf je vóór 1 april in voor de Training "nieuwe ISO-normen"

ISO-point biedt in samenwerking met Adromi Management Consultancy een training waarbij we je meenemen in de belangrijkste wijzigingen van de ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015. De High Level Structure (HLS) komt aan bod, evenals de rol van de KAM-functionaris en thema’s als risicomanagement, context- en stakeholdersanalyse en leiderschap. Daarnaast worden er diverse werkmethodieken aangereikt ter invulling van de nieuwe onderdelen in de normen. Tot slot behandelen we op welke wijze vorm gegeven kan worden aan interne audits om de eigen kwaliteit te toetsen.

Datum: dinsdag 19 april 2016
Plaats: Regio west (Ridderkerk)
Tijd: 09.30 uur -16.00 uur
Kosten: € 395,- excl. BTW

De "Walk-in-Take" was een groot succes!

De introductie van de “Walk-in-Take” is door onze kandidaten met open armen ontvangen. Voor een persoonlijke benadering en landelijke dekking komen onze recruiters met regelmaat naar je toe. Kosteloos wordt persoonlijk advies gegeven en jouw carrière mogelijkheden besproken.

Wil jij op de hoogte blijven van onze volgende Walk-in-Take, volg ons dan op FacebookLinkedInTwitter

ISO-point algemeen

Vergeet niet lid te worden van onze ISO-point Facebook, LinkedIn en discussiepagina  ‘Werken in de QHSE’


Delen

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.