Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ISO-point

Personeel voor vakgebieden kwaliteit, veiligheid, arbo, milieu

Contact

ISO-point is ook actief in de foodbranche

ontdek meer

ISO-point is actief in vele branches

ontdek welke

Contact

Reeweg 146
3343 AP  Hendrik-Ido-Ambacht

078-3031680
info@iso-point.nl
www.iso-point.nl

Volg ons..

Voor het laatste nieuws en nieuwste vacatures

 @ISOpoint
 Werken in QHSE
 ISO-point
Top vacatures

Consultant (Kwaliteit, Arbo en Milieu)
regio: Delft
niveau: HBO
vacaturenummer: ECEL00782

Veiligheidskundige
regio: Almere
niveau: HBO/WO
Vacaturenummer: ECJM00964

Brandbeveiliging specialist
regio: Utrecht
niveau: HBO
vacaturenummer: ECEL01127

Maak kennis met... Daphne Verstegen

Daphne is werkzaam als HR medewerker bij ISO-point.

Benieuwd naar haar ervaringen?

Process Safety congres

Op woensdag 17 mei is ISO-point te vinden op het Process Safety Congres in Dordrecht. Het doel van het congres is het versterken van de process safety cultuur door kennis te delen en te netwerken. Bekijk het programma van deze bijzonder interessante dag met internationale topsprekers op de website www.PScongres.nl.

Payroll-Collectief

Constant is de branche in beweging, (wets)wijzigingen houden ons bezig. Payroll-Collectief, zusterorganisatie van ISO-point, houdt u hier graag wekelijks van op de hoogte. Volg de veranderingen via LinkedinTwitter of payroll-collectief.nlen blijf zo op de hoogte van de laatste updates.

ISO-point algemeen

Vergeet niet lid te worden van onze ISO-point Facebook, LinkedIn en discussiepagina  ‘Werken in de QHSE’

 
Nieuwsbrief ISO-point maart 2017

Werknemer struikelt over het gereedschap dat hij zelf heeft laten slingeren… werkgever aansprakelijk?

Struikel-, val- en uitglijpartijen komen met enige regelmaat terug in het kader van de jurisprudentie die op Arbozone.nl behandeld wordt. Ondanks dat er vaste richtsnoeren en bepalingen zijn waaraan wordt getoetst, wordt elke zaak individueel beoordeeld en kenmerkt zich door specifieke details wat de zaak net weer anders maakt dan vergelijkbare zaken. Zo ook de struikelpartij van de onfortuinlijke monteur die struikelt over een accuboor die hij zelf heeft laten slingeren op zijn werkplek. Is de werkgever aansprakelijk voor de schade die hij daardoor lijdt? Lees meer

De jeugd heeft de toekomst...

Er wordt vaak gezegd dat de jeugd de toekomst heeft en dat geldt zeker ook binnen de QHSE branche. Daarom heeft ISO-point een mooie samenwerking met studievereniging Nicolas Appert om gezamenlijk de kansen te vergroten in de arbeidsmarkt. Nicolas Appert is dé studievereniging voor levensmiddelentechnologie en voedselveiligheid studenten van Wageningen University. ISO-point is hét vetrekpunt voor pas afgestudeerde QHSE professionals daarom zijn wij o.a. te vinden op carrièredagen en verzorgen we leerzame sollicitatietrainingen.

 

Aan het werk met... Jelle Kramer

'Draagvlak creëren levert bedrijven meerwaarde'
Een project is niet afgerond na het behalen van een certificaat, stelt projectleider Jelle Kramer. 'Dan begint het pas"

Projectleider Energie & Milieu Jelle Kramer startte zijn carrière, na zijn studie Milieumaatschappijwetenschappen in Utrecht, door middel van detachering bij diverse overheden. Begonnen met het uitvoeren van milieucontroles voor overheden, legde hij een goede basis om te komen tot het vak van bedrijfsadvisering.

Benieuwd naar zijn ervaringen?

OVV: Nog veel inspanningen nodig voor beheersen veiligheid Brzo-bedrijven

Bedrijven die op grote schaal werken met gevaarlijke stoffen schieten nog tekort in de beheersing van de veiligheid. Dit concludeert de Onderzoeksraad voor Veiligheid OVV) naar aanleiding van het onderzoek "Veiligheid Brzo-bedrijven: lessen na Odfjell". Lees meer

'Van gelijk naar geluk(t)'
NVVK Veiligheidscongres 2017

Eens in de twee jaar organiseert de NVVK het veiligheidscongres. Na een succesvolle editie in 2015 is ISO-point ook dit jaar (29 en 30 maart) aanwezig. Het thema van dit jaar is Van gelijk naar geluk(t): de sleutels tot succes. Hoe krijg je anderen mee in een goed idee? Hoe zorg je dat je niet alleen gelijk hebt, maar dat ook krijgt? Uiteraard met aandacht voor de laatste ontwikkelingen in o.a. veiligheidskunde, innovatie, cultuur en gedrag en samenwerking. Interesse? Schrijf je dan in via onderstaande link. En als je er dan toch bent, kom gezellig langs de ISO-point stand.


Werkt bovenstaande link niet, klik dan hier


Share

Facebook Twitter LinkedIN Google Plus Share
ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close