Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ISO-point

Personeel voor vakgebieden kwaliteit, veiligheid, arbo, milieu

Contact

Geef je carriere een boost! Ga aan de slag als Accountmanager bij ISO-point

vacature

ISO-point is ook actief in de foodbranche

ontdek meer

ISO-point is actief in vele branches

ontdek welke

Snel zoeken
Vacatures
inNoord-Brabant
inHendrik-Ido-Ambacht
inGelderland | Zuid-Holland
inHendrik-Ido-Ambacht
Bekijk alle vacatures

Werken in de QHSE, maar anders dan je zou denken

KAM Coördinator, Lead Auditor of Veiligheidskundige. Binnen de QHSE heb je ontelbare functies.
Maar heb je weleens stil gestaan dat je ook op andere manieren in de QHSE kan werken. Functies waar je met alle onderdelen van de QHSE te maken krijgt en in alle werkvelden/branches van de QHSE. Geen kwaliteitsmedewerker maar accountmanager of recruiter. Bij ISO-point zijn we op zoek zijn naar accountmanagers en recruiters.

Als accountmanager heb je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en één gezamenlijk doel: Het vinden van de juiste baan voor de juiste kandidaat. Uiteraard werk je hard, maar vooral ook vanuit passie en plezier. Je bent verantwoordelijk voor het hele traject van klantacquisitie tot en met de uiteindelijke invulling van de vacatures. Je voert intakegesprekken, bezoekt klanten en introduceert ISO-point bij nieuwe organisaties.

Als recruiter heb je dezelfde vrijheid maar ben je verantwoordelijk voor het kandidatenbestand en onderhoud je intensief contact met kandidaten. Zo adviseer en begeleid je kandidaten in de zoektocht naar een leuke, passende functie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van relaties met scholen, studie- en alumniverenigingen.

Heb je ervaring als accountmanager/recruiter en wil je werken in de QHSE of heb je al brede ervaring in de QHSE maar zoek je net iets anders? Kom ons team versterken om de komende jaren te knallen en ISO-point op de kaart te zetten. Solliciteer bij ISO-point!

Bekijk hier de vacature voor accountmanager
Bekijk hier de vacature voor recruiter

Delen

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close