Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ISO-point

Personeel voor vakgebieden kwaliteit, veiligheid, arbo, milieu

Contact

Geef je carriere een boost! Ga aan de slag als Accountmanager bij ISO-point

vacature

ISO-point is ook actief in de foodbranche

ontdek meer

ISO-point is actief in vele branches

ontdek welke

Snel zoeken
Bekijk alle vacatures

Met zorg voor de Zorg

ISO-point, is ook binnen de zorg en farmacie hét specialistische bemiddelingsbureau voor QHSE functies. Met betrekking tot de gezondheidszorg bemiddelen wij bij zorginstellingen, ziekenhuizen, huisartsenpraktijken, onderwijsorganisaties en certificerende instellingen, gespecialiseerd in bijvoorbeeld ISO 9001, HKZ, V&T, GGD, etc. Binnen de farmacie bieden wij mogelijkheden bij apothekers, onderzoeksinstituten, medicijnproducenten en industrieën.

We richten ons op de wensen van zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Door het aanbieden van diverse bemiddelingsvormen zoals bijvoorbeeld uitzenden, detachering of werving en selectie is de weg vrij voor maatwerkoplossingen.

Bent u een professional

Met onze kennis van de arbeidsmarkt en ons uitgebreide netwerk helpen wij je graag bij het vinden van een passende baan die aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Inschrijven bij ISO-point is kosteloos en eenvoudig. Dit is mogelijk aan de hand van je CV of je LinkedIn profiel.

 

Zoekt u een professional?

We brengen u graag in contact met kandidaten die bekend zijn op het gebied van QHSE. Wij bemiddelen goed gemotiveerde professionals met visie en up-to-date kennis die een duidelijke waarde vormen voor uw organisatie.

 

ISO-point zorgt voor u

Heeft u een vacature die u wilt uitzetten bij ISO-point of bent u benieuwd naar uw carrièremogelijkheden? Onze accountmanager helpt u graag. U kunt ons bereiken via 078-30 31 680 of elei@iso-point.nl

Share

Facebook Twitter LinkedIN Google Plus Share
ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close