Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ISO-point

Personeel voor vakgebieden kwaliteit, veiligheid, arbo, milieu

Contact

Geef je carriere een boost! Ga aan de slag als Accountmanager bij ISO-point

vacature

ISO-point is ook actief in de foodbranche

ontdek meer

ISO-point is actief in vele branches

ontdek welke

Bekijk de online versie
Contact

Kees HIllenaar
06-46894408
khillenaar@iso-point.nl

Laila de Jong 
06-31774496
ljong@iso-point.nl

078-3031680
www.iso-point.nl

Volg ons..

Voor het laatste nieuws en nieuwste vacatures

 @ISOpoint
 Werken in QHSE
 ISO-point
Top vacatures
HSE Engineer
regio: Bergen op Zoom
niveau: HBO
vacaturenummer: ECJS00079

Freelance Quality Food
regio: Sittart
niveau: HBO
vacaturenummer: ECJS00041

HSE adviseur
regio: Den Haag
niveau: HBO
Vacaturenummer: ECJS00068

 
Nieuwsbrief ISO-point april 2014

Enkele weken geleden lanceerde wij onze nieuwe website. Waarschijnlijk heeft u de website al bekeken en uw profiel geüpdatet. Langs deze weg willen wij u periodiek op de hoogte brengen van het actuele nieuws. Deze nieuwsbrief kunt u terug vinden op onze website en tevens kunt u op de website nieuwsartikelen lezen.

 

ISO-point start Post HBO HIVK opleiding

Ben jij die jonge opgeleide Integraal veiligheidskundige met belangstelling voor bedrijfsleven en industrie? Of ben jij die Integraal veiligheidskundige die extra verdieping zoekt op HBO+ niveau? Dan wil ISO-point jou graag attenderen op de nieuwe post bachelor Hogere Integrale Veiligheidskunde opleiding. Een opleiding van Triple-S-management met een door de TU-Delft gewaarmerkt diploma.

Geïnteresseerd? Meer informatie vindt je hier of neem contact met ons op voor een nadere toelichting .

 

Safety interview

Voor het blad Safety! belicht ISO-point accountmanager Kees Hillenaar de loopbaan van gekwalificeerde KAM-professionals van starter tot interimmanager die via ISO-point hun huidige werkkring hebben gevonden in bedrijven die variëren van zware industrie tot kleine adviesbureaus en certificerende instanties. Ditmaal had hij een interview met socioloog Louis Swalen

‘Ondernemen is topsport’. Hij interesseerde zich tijdens zijn studie al voor de vraag in hoeverre beleid van organisaties aansluit op de praktijk. Dit leidt voor Socioloog Louis Swalen (67) tot een carrière binnen de kwaliteits- en veiligheidswereld.

Lees het gehele interview

 

Verbreding van onze diensten

ISO-point is volop in ontwikkeling. Niet alleen met een nieuwe website en automatiseringssysteem, maar ook door de samenwerking met onze nieuwe zusterorganisatie Payroll-Collectief. De medewerkers binnen Payroll-Collectief werken al jaren samen met ISO-point en zijn voor ons een betrouwbare partner. Payroll-Collectief houdt zicht bezig met payroll service, HRM support, salarisadministratie en inzet van zzp’ers, kortom bent u niet in de gelegenheid uw eigen salarisadministratie te voeren of ontbreekt het u de tijd om de voortdurende veranderingen in wet- en regelgeving bij te houden?

Dan bent u bij Payroll-Collectief aan het juiste adres! Daarnaast hebben zij een uniek concept voor een samenwerking met scholen. Kijk ook eens op de website van Payroll-Collectief en maak kennis met hun dienstverlening.

payroll-collectief.nl - @Payroll_coll - info@payroll-collectief.nl


Delen

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.