Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ISO-point

Personeel voor vakgebieden kwaliteit, veiligheid, arbo, milieu

Contact

Geef je carriere een boost! Ga aan de slag als Accountmanager bij ISO-point

vacature

ISO-point is ook actief in de foodbranche

ontdek meer

ISO-point is actief in vele branches

ontdek welke

Snel zoeken
Vacatures
inRegio Den Bosch
inRegio Rotterdam
Bekijk alle vacatures

Voor kandidaten

Tijd en energie besparen met het zoeken naar de ideale baan? Profiteer van ons uitgebreide netwerk in het vakgebied QHSE en de goede contacten die wij hebben met onze opdrachtgevers in verschillende branches zoals food, automotive, petrochemie, offshore, scheepvaart, metaal, farmacie, kunststof of andere industriële sectoren, adviesbureaus, ingenieursbureaus, overheden en zorginstellingen.

Betrouwbaar, professioneel, flexibel en persoonlijk. ISO-point staat al meer dan 10 jaar als persoonsbemiddelaar klaar voor werknemers die een nieuwe uitdaging zoeken op het gebied van kwaliteit, arbo, milieu en veiligheid. Of je nu starter of senior bent, medewerker of manager, voor iedereen hebben we een interessante vacature.

Onze dienstverlening voorziet zowel in vaste functies, tijdelijke opdrachten en projecten op MBO-, HBO- en WO-niveau. Wij werken landelijk en zijn dan ook op zoek naar QHSE-talenten in heel Nederland. Buiten QHSE-kandidaten bieden wij ook de mogelijkheid om minder ervaren kandidaten op te leiden en een gedegen inwerktraject te faciliteren.

Schrijf je eenvoudig in door je cv te uploaden of je LinkedIn profiel te gebruiken. Je kunt je profiel zo compleet maken als je wilt door bijvoorbeeld diploma’s bij te voegen of je salarisindicatie in te vullen. Hoe completer je profiel, hoe gerichter wij kunnen zoeken naar een passende functie.

Schrijf je in en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen in de wereld van QHSE.

ISO-point kandidaten flyer

Delen

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.