Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ISO-point

Personeel voor vakgebieden kwaliteit, veiligheid, arbo, milieu

Contact

Geef je carriere een boost! Ga aan de slag als Accountmanager bij ISO-point

vacature

ISO-point is ook actief in de foodbranche

ontdek meer

ISO-point is actief in vele branches

ontdek welke

Snel zoeken
Vacatures
inRegio Utrecht
inRegio Utrecht
inRegio Rotterdam
Bekijk alle vacatures

Wie is ISO-point?

ISO-point bemiddelt al 16 jaar in de specifieke werkvelden kwaliteit, veiligheid, arbo en milieu. Onze doelstelling is de beste kandidaat voor de beste functie selecteren. Wij bemiddelen zowel starters, medioren, senioren op MBO-, HBO- en WO- niveau. Onze kandidaten zijn voornamelijk gespecialiseerd in ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, TS 16949, AS 9001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000.

Onze opdrachtgevers werken In de volgende branches:

 • automotive
 • bouw
 • food
 • farmacie
 • metaal
 • olie&gas
 • offshore
 • scheepvaart
 • (petro)chemie
 • certificerende instanties
 • adviesbureaus
 • overheden en non-profitorganisaties
 • zorginstellingen

NEN en NBBU

ISO-point beschikt al jarenlang over het keurmerk NEN 4400-1, toegekend door de Stichting Normering Arbeid. Deze norm houdt in dat ISO-point is beoordeeld op haar verplichtingen uit arbeid, waaronder de aangifte en afdracht van verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting, de identificatie van de onderneming en het uitvoeren van identiteitscontrole. Meer over de SNA en de NEN 4400-1 vindt u op www.normeringarbeid.nl
Daarnaast is ISO-point lid van de NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. De NBBU behartigt de belangen van ruim 680 ondernemingen. Meer informatie over deze organisatie is te vinden op www.nbbu.nl

MVO

Niet alleen opdrachtgevers, kandidaten en medewerkers van ISO-point kunnen rekenen op onze goede zorgen, ook met de leefomgeving gaat ISO-point zorgvuldig om. ISO-point is namelijk aangesloten bij MVO Nederland, wat inhoudt dat ISO-point bewust beleid voert op het gebied van People, Planet en Profit.

Ons wagenpark is aangepast op de huidige normen. Verder vervangen wij onze papieren mailingen zoveel mogelijk door digitale, waardoor ons papierverbruik steeds minder wordt.

Betrouwbare partner

Met het oog op de wet ketenaansprakelijkheid is het belangrijk dat u met de juiste partij in zee gaat. ISO-point is daarin een betrouwbare partner en biedt u middels onderstaande certificaten de gewenste zekerheid.

ISO-point is lid van de NBBU (Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). Deze organisatie ziet toe op de kwaliteit van de administratieve processen, tijdige afdracht van belastingen en sociale premies en het correct toepassen van de cao door alle payroll- en uitzendondernemingen.
www.nbbu.nl


ISO-point draagt het kwaliteitskeurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Dit keurmerk onderstreept dat Flex-sourcing haar personeels- en salarisadministratie volledig op orde heeft, dat de loonheffingen en omzetbelasting tijdig aan de Belastingdienst worden afgedragen en dat de werknemers in dienst van ISO-point gerechtigd zijn om in Nederland arbeid te verrichten.
www.normeringarbeid.nl


Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (StiPP) verzorgt de pensioenregeling voor de branche voor personeelsdiensten. Het pensioenfonds houdt zich bezig met de uitvoering van de pensioenregeling en het beheren van de pensioengelden. Ook zorgt het pensioenfonds voor een goede voorlichting over de regelingen.
www.stippensioen.nl

Delen

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.