Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ISO-point

Personeel voor vakgebieden kwaliteit, veiligheid, arbo, milieu

Contact

Geef je carriere een boost! Ga aan de slag als Accountmanager bij ISO-point

vacature

ISO-point is ook actief in de foodbranche

ontdek meer

ISO-point is actief in vele branches

ontdek welke

Snel zoeken
Vacatures
inRegio Den Bosch
inRegio Rotterdam
Bekijk alle vacatures

ISO-point is gespecialiseerd in de volgende werkvelden:

Kwaliteit
In het werkveld kwaliteit bemiddeld ISO-point professionals uit verschillende vakgebieden, zo hebben we veel professionals op het gebied van kwaliteit die functies bekleden als QA Manager, QC Engineer, kwaliteit coördinator/medewerker. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe junior, medior en senior kandidaten met MBO+-, HBO- en WO niveau in het vakgebied kwaliteit.

Arbo & Veiligheid
Het klantenbestand van ISO-point bestaat uit -QHSE-professionals zoals Hogere Veiligheidskundigen, Middelbare Veiligheidskundigen, Arbeidshygiënisten, Arbo-coördinatoren, maar ook professionals met een HBO opleiding Integrale Veiligheidskunde of met een Master of Safety, Health & Environment Management.

Milieu
ISO-point is een zusterbedrijf van ECO-job, het personeelsbemiddelingsbureau op het gebied van milieu. Mede hierdoor heeft ISO-point grote ervaring in het matchen van milieuprofessionals. Het werkgebied milieu is vaak onderdeel van een brede functie zoals: QHSE Manager, SHE Coördinator, KAM medewerker.

Farmacie
In de farmaceutische branche bieden wij mogelijkheden bij apothekers, onderzoeksinstituten en medicijnproducenten.

Food
ISO-point is actief in de verpakkingsindustrie, zuivelindustrie, petfood, babyvoeding, groente- en fruit organisaties en certificerende instellingen gespecialiseerd in NEN-EN-ISO 22000, NEN-EN-ISO 22005, HACCP, etc

Automotive
In de automotive sector werken wij samen met bedrijven die auto's, trucks en motoren ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen etc. Daarnaast ook bij certificerende instellingen gespecialiseerd in ISO/TS 16949.

Bouw
Voor de bouw beschikken wij over een groot netwerk van kwaliteitsspecialisten tot aan veiligheidskundigen en werken samen met bedrijven uit de staalbouw, infra, wegenbouw en woningbouw.

Offshore
Wij werken voor bedrijven met werklocaties weg van de kust zoals booreilanden,
windparken en aquacultuur.

Scheepvaart
Binnen deze branche heeft ISO-point een uitgebreide klantenkring met voornamelijk havenbedrijven die zich bezig houden met logistiek vervoer van grondstoffen en producten.

(petro)Chemie
Voor ons netwerk van klanten in de petrochemische industrie detacheren wij veel QHSE professionals voor bijvoorbeeld bij raffinaderijen, grote BRZO organisaties en chemiebedrijven.

Certificerende instellingen
ISO-point werkt samen met veel relevante certificerende instellingen in Nederland.
Voor deze instellingen leveren wij heel breed lead auditoren, bijvoorbeeld voor de certificaten ISO 9001, 140001, 180001, VCA en veiligheidsladder.

Delen

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.