Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ISO-point

Personeel voor vakgebieden kwaliteit, veiligheid, arbo, milieu

Contact

Geef je carriere een boost! Ga aan de slag als Accountmanager bij ISO-point

vacature

ISO-point is ook actief in de foodbranche

ontdek meer

ISO-point is actief in vele branches

ontdek welke

Snel zoeken
Bekijk alle vacatures

Maak kennis met... Ferdy Budding

Hoe ben je bij ISO-point terechtgekomen?

Na een kleine reorganisatie bij mijn vorige werkgever had ik mij weer beschikbaar gesteld voor een nieuwe uitdaging. Niet lang daarna ben ik in contact gekomen met een recruiter die mij n.a.v. het gesprek meteen koppelde aan ISO-point. Daarna is het heel snel gegaan. Het kennismakingsgesprek was op een woensdag en diezelfde vrijdag waren we er al uit!

Heeft jouw studieachtergrond voordelen in jouw werkzaamheden?

Ik heb een commerciële opleiding gevolgd in Rotterdam. Van deze opleiding heb ik mijn hele carrière al profijt gehad. Zo werk ik al sinds mijn afstuderen in verschillende commerciële functies.
Als accountmanager bij ISO-point heb je veel contact met de organisaties waarvoor je de juiste kandidaten werft.

Wat doe je precies bij ISO-point?

Als accountmanager ben ik betrokken bij het wervingsproces en heb ik veel contact met de organisaties. Een persoonlijke kennismaking voorafgaand de samenwerking is voor ISO-point een pré en creëert een beter beeld voor het maken van de juiste match. Daarnaast werk ik nauw samen met de interne recruiters voor een betere dienstverlening.

Wat maakt het werken bij ISO-point‘ anders’?

ISO-point is een wat kleinere organisatie waardoor we echt als een hecht team samenwerken. Hierdoor zijn de lijnen kort en weten we precies wat we aan elkaar hebben.

Wat doe je buiten je werk?

Naast mijn werk ben ik een aantal keer per week in de sportschool te vinden. Daarnaast wil ik zo veel mogelijk tijd doorbrengen met mijn vriendin en zoontje. We gaan vaak weg om leuke dingen te doen zoals naar pretparken en zwembaden gaan. Daarnaast proberen we veel te reizen en als het even kan lekker thuis in de tuin tot rust komen bij mijn koivijver.

Delen

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.