Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ISO-point

Personeel voor vakgebieden kwaliteit, veiligheid, arbo, milieu

Contact

Geef je carriere een boost! Ga aan de slag als Accountmanager bij ISO-point

vacature

ISO-point is ook actief in de foodbranche

ontdek meer

ISO-point is actief in vele branches

ontdek welke

Snel zoeken
Bekijk alle vacatures

Junior veiligheidskundige

Ben je op zoek naar een vacature als junior veiligheidskundige? En ben je de enthousiaste en deskundige persoon die openstaat voor onze veiligheid vacatures. Wij vinden het belangrijk dat wij je kunnen helpen met de volgende stap in jou carrière. Dat die op een juiste stap wordt gezet is voor ons dan ook het voornaamste. Verder kunnen wij je ook voorzien in andere diverse soorten vacatures, denk hierbij bijvoorbeeld aan ARBO adviseur, of een vacature junior veiligheidskundige.

Junior veiligheidskundige, iets voor jou?

Wat houdt dat nu precies in een vacature als junior veiligheidskundige? Wat wordt er van u gevraagd? Een aantal taken die binnen uw pakket kunnen vallen zijn onder andere:

 • Je rapporteert en signaleert aandachtspunten op het gebied van QHSE bij uw opdrachtgever. Daarnaast geeft u advies met betrekking tot oplossingen;
 • Je houdt nauw contact met uw opdrachtgever met betrekking tot uw QHSE werkzaamheden;
 • Vanzelfsprekend ben je op de hoogte van de geldende regelgeving en zorgt u ervoor dat uw kennis op het vakgebied peil blijft;
 • Je zorgt voor de ontwikkeling en implementatie van uw beleid;
 • Je stelt veiligheidsplannen en RIE’s op, waarbij u ook evalueert. Tevens draagt u zorg voor een ongevallenregistratie en geeft u advies over te verbeteren zaken;
 • Je voert interne audits uit.

Daarnaast kun je bij ons terecht voor vacatures in meerdere sectoren met betrekking tot veiligheid en ARBO, als adviseur of medewerker. U kunt hierbij denken aan onder andere:

 • Automotive;
 • Metaal;
 • Farmacie.

Dit is zijn slechts enkele voorbeelden van de verschillende richtingen die u op kan gaan. Dus waar wacht u nu nog op? Schrijf u vandaag nog in op onze website en samen gaan we op zoek naar uw perfecte volgende stap in carrière.

Een vacature als ARBO adviseur

Ook voor ARBO vacatures ben je op het juiste adres bij ISO Point. Wij zijn de betrouwbare partner die erop toeziet dat de perfecte match wordt gemaakt tussen kandidaten en opdrachtgevers. Dat je op een juiste plek terecht komt is dan ook het allerbelangrijkste. Daarnaast geven wij je ook tips omtrent uw CV of een sollicitatiegesprek dat u gaat houden. Dit kan je helpen dat je de vacature van ARBO Adviseur krijgt toebedeeld. Dus schrijf je snel in of bekijk ons aanbod van ARBO vacatures. Wij hopen je in ieder geval snel eens te mogen spreken en een deel te mogen uitmaken in jou volgende stap in uw carrière!

 • Betrouwbare partner
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Voor kandidaten en werkgevers

Delen

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.