Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ISO-point

Personeel voor vakgebieden kwaliteit, veiligheid, arbo, milieu

Contact

Geef je carriere een boost! Ga aan de slag als Accountmanager bij ISO-point

vacature

ISO-point is ook actief in de foodbranche

ontdek meer

ISO-point is actief in vele branches

ontdek welke

Snel zoeken
Bekijk alle vacatures

KAM-manager

  • Voor kandidaten en werkgevers
  • Betrouwbare partner
  • Voor kandidaten en werkgevers

KAM manager

Wilt u aan de slag als KAM-manager? ISO-point denkt graag met u mee en gaat voor u op zoek naar een passende uitdaging waar u uw kwaliteiten kunt tonen. Wij zijn een bemiddelingsbureau voor onder andere vacatures in het vakgebied van veiligheid, arbo, milieu en kwaliteit. U geeft in een persoonlijk gesprek uw wensen en kwaliteiten aan, waarna wij u als KAM-manager snel koppelen aan een geschikte opdrachtgever.

Vind als KAM-manager de perfecte uitdaging

Wij hebben een uitgebreid netwerk met allerlei interessante opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn actief in verschillende vakgebieden, denk bijvoorbeeld aan food, chemie, automotive, scheepvaart en farmacie. In ons vindt u een partner die graag met u meedenkt over een nieuwe uitdaging. Geef aan waar u naar op zoek bent en wat uw wensen zijn. Vervolgens stellen wij u voor aan een geschikte opdrachtgever.

Geef uw zoektocht een boost

Bent u als starter of als senior op zoek naar een geschikte vacature voor een KAM-manager? Voor iedereen hebben wij interessante vacatures. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk en profiteer van onze goede contacten met verschillende opdrachtgevers. U schrijft uzelf eenvoudig in door uw cv te uploaden of door uw LinkedIn profiel te gebruiken. Wij hopen u snel te mogen spreken en u te helpen de volgende stap in uw carrière te bereiken. Als u nog vragen heeft, bel dan gerust naar 078-30 31 680.

Andere interessante pagina's:

  • Betrouwbare partner
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Voor kandidaten en werkgevers

Delen

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.